4.-11. nov 2018 arrangerer vi Lovsangsskole på Nordisk Bønnesenter i Levanger. Dette blir en uke med god undervisning, workshops, gode måltider, relasjonsbygging med andre folk som står i samme tjeneste, samlinger med bønn og lovsang, iWorship (42 timer med kontinuerlig lovsang og tilbedelse i forskjellige økter), m.m.

Vi har et hjerte etter å se landet vårt leve i lovsang, tilbedelse, bønn og et nært vennskap med Jesus, og se lovsangerne i landet vårt komme inn i fylden av hva denne lovsangstjenesten innholder! Mange av oss har allerede skjønt og erfart en del, og flere av oss vet ikke så mye men står å leder lovsang i sin sammenheng etter beste evne. Uansett ser vi at vi alle trenger å stå sammen med andre i denne tjenesten, og stadig få undervisning, input og oppmuntring inn i det vi holder på med.

Med denne skolen ønsker vi å skape en tid, sted og et rom for deg til å koble deg på et større fellesskap av lovsangere, bli inspirert, utrustet, styrket, oppmuntret og sendt ut som Guds «prest» der Han har satt deg – forhåpentligvis mer rusta og med et større perspektiv enn det du har idag.

Og dette er vårt hjerte – ut ifra Hans Ord og våre erfaringer i denne tjenesten – og kunne være med å undervise, utruste og gi videre noen viktige verdier, egenskaper, karaktertrekk, prioriteringer, praktiske tips, etc. som vi tror Gud har satt for oss å ha i våre liv som tilbedere/lovsangsfolk, og gjennom en sånn skole blir vi jo også beriket av hverandres liv, erfaringer og tjeneste. Så da håper vi å se deg her i november!

Med blant andre

Jan og Tove Honningdal

Anders og Maren Skarpsno

Leif J. Johannesen

Marie Hognestad

Deltaker

kr2150

Deltakeravgift for hele uken

Inkluderer 500 kr i påmeldingsgebyr som ikke refunderes ved eventuell avmelding.

Kost & losji

kr2500

Fullpensjon på bønnesenteret.
Bestilles hos resepsjonen

Hvert rom har dusj og toalett, og har oppredd seng og håndkle. Prisen gjelder pr. person i dobbeltrom.

Andre priser:

Kun kost: 1 560 kr
Kun losji: 1 800 kr

Enkeltmåltider:

Frokost: 80 kr inkludert matpakkelunsj
Middag: 100 kr
Kveldsmat: 50 kr

Grupperabatter:

Gruppe/team-rabatt (4-8 pers):
25% rabatt
Gruppe/team-rabatt (9 eller flere pers):
40% rabatt
Grupperabattene gjelder kun skoleavgiften

Bestilling av kost og losji

Ønsker du overnatting på senteret og/eller full kost (frokost, lunsj, middag, kvelds), ta kontakt med resepsjonen så fort som mulig etter bekreftet skoleplass for bestilling av dette.

Ta kontakt på telefon 74 09 50 51 (hverdager 10-13) eller e-post: resepsjon@nordicmission.org.


PS: Ta gjerne med instrument. Gitar, bass, fløyte, fiolin, etc. For mer info,  ta kontakt fortrinnsvis på mail: anders@skarpsno.com

Søknadsskjema

Klikk her for å gå til søknadsskjema