Nordic Harvest Missions Bønnesenter holder til i Nordic Senter-bygget, som ligger ved veien, rett nord for Levanger sentrum.

Dette er et fint sted med mye muligheter til å ta imot folk som vil komme sammen for å be. Her kan du tilbringe en helg, uke, eller mer i bønn. Du kan følge bønnerytmen på huset, eller du kan bare være i stillhet og bønn en tid.

Vår sterke lengsel er at mange flere skal ta ansvar i bønn for den verden vi bor i.

Når vi ber og lovsynger Jesus stiger det som en duft fra våre liv som er en takk for Golgata, en frukt av lepper som priser Jesu Navn!

Bønnetårnet på Bønnesenteret der den daglige bønneaktiviteten foregår.

BØNNETIDER

Du er hjertelig velkommen til å være med på våre daglige bønnesamlinger.

Vårt faste bønnemøte er kl. 08:30-09:30 alle hverdager.

Mandag til onsdag og fredag er bønnemøtet i bønnetårnet.

På torsdagen har vi normalt full bønnedag, der både morgenbønn og aktivitetene utover dagen er i hovedsalen, fram til kl. 13 eller 14.

Vi har også flere aktiviteter (f.eks. profetisk lovsang, bønn for Norge og hvile i Guds nærvær/soaking), og enkelte endringer på grunn av reiser og konferanser kan forekomme. For full oversikt se bønnekalenderen.

Gjennom sommeren er det bønn alle hverdager kl. 08:30 i bønnetårnet.

For mer detaljert oversikt over bønnemøtene, sjekk bønnekalenderen.

Det er også forbønn for land i verden og forbønn for personlige behov. Ellers er du velkommen til å bruke tid i bønn på våre bønneceller og i bønnetårnet utenom de faste bønnetidene.

 

Inne i Bønnetårnet på morgenbønnemøte.

Bønneemner

Det er allerede mange som sender inn sine bønnebegjær til oss. Vi tar imot bønneemner både på telefon, post og e-post. Disse bønneemnene vil bli bedt for hver dag i våre bønnesamlinger i ca. 14 dager, eller til vi får beskjed om bønnesvar eller oppfordring til å fortsette bønnekampanjen.

Send inn forbønnsønske


  Ønsker du forbønn?

  Ditt navn (du blir anonymisert)

  E-post (obligatorisk)

  Hva ønsker du forbønn for?

  Gi oss gjerne beskjed dersom du har opplevd at Gud har grepet inn etter at du har sendt inn forbønnsønske.

   Ditt navn (obligatorisk)

   E-post (obligatorisk)

   Fortell om ditt bønnesvar

   Bønnekalender

   Bønnekonferanser og -skoler

   Vi arrangerer jevnlig bønnekonferanser og bønneskoler.

   For mer informasjon ring gjerne vår resepsjon på tlf: 74 09 50 51 eller send e-post til resepsjon@nordicmission.org

   Resepsjonen er åpen fra mandag til fredag fra kl. 10-13.

   Jeg ber så mye som jeg gjør, fordi bønn utvider mitt hjerte slik at jeg får mer plass for Jesus.

   Mor Theresa

   Bønn forandrer alt!

   Tenk om det fantes et universalmiddel som kunne forandre alle ting i ditt liv til det positive? Ville du ikke da gjøre alt du kunne for å få tak i det?

   Sannheten er at dette middelet finnes. Det ligger potensielt i ditt liv som en innefrosset kapital som du kan ta ut. Dette middelet er bønnen! Det er velprøvd og effekten er overveldende dokumentert: "Bønn forvandler alt!" 

   Jeg har lenge drømt om et sted der vi kunne be 24 timer i døgnet for landet vårt og for Norden. Nå er dette blitt en realitet! på Levanger, åtte mil nord for Trondheim, har vi kjøpt stedet "Nomi", som er et lite motell, ypperlig egnet til dette formålet. Her har vi opprettet Nordisk bønnesenter.

    

   Nordisk bønnesenter er et sted for deg

   Vi ønsker at bønnesenteret skal være et sted der du kan komme for å bruke tid i bønn. Du kan være med i bønnemiljøet og bruke tid til personlig innvielse. Dette er ditt sted. Et sted som er viet til de som vil be.

   På Nordisk Bønnesenter vil du møte et team av mennesker som elsker å be. Du vil finne et bønnemiljø som vil være til enorm inspirasjon for ditt bønneliv. Dette er mennesker som også bruker mye tid i forbønn for andre. Allerede nå ser vi at mange av de menneskene som har vært innom Bønnesenteret har møtt Gud på en sterk måte. Der det blir bedt blir atmosfæren ladet med Gudsnærvær, og i dette Gudsnærværet handler Gud med oss til frelse, helbredelse, befrielse og fornyelse.

   Et sted å ydmyke seg for Jesus

   At bønnesenteret ble lagt til Midt-Norge er strategisk. Det er enkelt å komme seg hit både nordfra og sørfra. Mest av alt er det likevel stedets historikk som er hovedgrunnen til plasseringen. Det var her på Stiklestad at den stolte bondehæren ikke var villig til å bøye seg for Kvitekrist og drepte Olav den Hellige. Nå skal vi komme i den motsatte ånd og ydmyke oss for Kristus. På den måten vil vi invitere Ham på nytt til å komme til vårt land med frelse og legedom. Bønnesenteret er et sted for bønnemennesker som har lært seg ydmykhetens vei og vil komme i den motsatte ånd og legge ned sitt liv for Jesus.

    

   "Hvis da dette folket som mitt navn er nevnt over ydmyker seg og ber, søker meg og vender om fra sin onde ferd, så vil jeg høre i himmelen, tilgi folkets synder og lege deres land!"

   2 Krøn. 7:14

   KOM OG STÅ MED OSS I BØNN FOR LAND OG FOLK!

   RIMELIG OVERNATTING I LEVANGER

   Juli og august

   Nordic senter ligger i trivelige omgivelser 1 km nord for Levanger sentrum. Rommene er nylig restaurert, og vi kan tilby toalett og dusj på alle rom. Hjertelig velkommen til trivelige sommerdager i Levanger.

   Pris fra kr. 375,- pr. person pr. døgn i dobbeltrom.

   Besøksadresse: Gamle Kongeveg Nord 8, 7609 Levanger

   For mer informasjon/booking ring resepsjonen på telefon: 74 09 50 51