Evangelistskole 10.-12. september

Carl Gustav Severin
I denne tiden, når Guds kirke er i desperat behov for evangelister, opplevde vi en sterk og konkret tiltale fra Gud om å starte denne skolen. Vi ser en verden full av desperasjon og mørke vokse frem. Mennesker lider, og hele generasjoner vokser opp uten håp. Behovet for Jesus er enormt.

Samtidig blåser Guds vind og ild over verden. Skarer av liv forvandles akkurat nå av Jesus Kristus og kraften i Ham. Dette skjer i alle land. Hvilken fantastisk tid å leve i! Hvilken mulighet! Den største innhøstningen noensinne står for døren. Evangelistens tjeneste er langt utenfor kirkens vegger.

Sebastian StaksetGud vil utruste og sende ut en ny generasjon over Norge og ut i verden. Vi vil dele våre hjerter og erfaringer, og Ordet som har båret oss i vår tjeneste. Vi tror at Guds Ånd skal falle disse dagene, og Han er den beste læreren. Vi vil hjelpe deg og lære deg alt vi kan for at du skal kunne nå massene med evangeliet.

Om du opplever at du har et kall fra Gud og brenner for å nå ufrelste med evangeliet er denne skolen for deg. Vi har to kriterier: du må elske Jesus, og du bør være rotfestet i en forsamling og ha en god relasjon med en pastor. Du er hjertelig velkommen til å søke på skolen.

— Sebastian Stakset

 

Program

Innsjekking mandag (9. sept.) kl. 18:00
Worship night kl. 20:00
Første leksjon er tirsdag kl. 08:00

Dagsprogram:
06:00 Morgenbønn
08:00 Leksjon 1
10:00 Leksjon 2
12:00 Lunsj
13:30 Leksjon 3
15:30 Leksjon 4
17:00 Middag
19:00 Leksjon 5

Den siste leksjonen er torsdag kl. 19:00

Deretter er det konferanse fredag til og med søndag.

Påmelding

Alt av påmelding, både for skolen og konferansen, går via Checkin.no, og her ser du også alle prisene.

Dersom du har problemer med påmeldinga, ta kontakt med administrasjonen på tlf. 74 09 64 88.