Julegaveaksjonen

Julehøytiden nærmer seg med stormskritt, og vi i Nordic Mission er igjen klare til å samle inn penger til matpakker for å gi fattige barn og familier en verdig julehøytid. Tusenvis i Ukraina og Moldova har blitt hjulpet tidligere år, mange har tatt imot Jesus, og virkelig fått erfart hva julen egentlig handler om.

Dette året ønsker vi å utvide til enda et land, nemlig Israel. Sammen med pastor Israel Pochtar i menigheten Beit Hallel i Ashdod vil vi være med å støtte jødiske barn og familier med matpakker. Tro det eller ei, det er mange familier som virkelig trenger en hjelpende hånd. Mange har det vanskelig økonomisk, og spesielt dem som akkurat har kommet til Israel. I år vil vi være med å gjøre denne julehøytiden og Hanukka til en uforglemmelig høytid, der alle kan se at vi i Norge står sammen med det jødiske folk, og viser Jesu hjertelag til Hans utvalgte folk. De trenger oss som aldri før, og etter flere dager med krigføring mot landet, trenger de at noen virkelig bryr seg om dem. La oss være med å bety en forskjell.

Gode, trofaste støttepartnere! Vi håper at dere igjen vil være med å bety en stor forskjell for barn og familier i disse landene. Ukraina, Moldova og Israel er landene vi støtter i år. Merk ditt land på gaven du gir via konto eller Vipps. På forhånd tusen takk på vegne av folket i disse land.

Du kan gi på Vipps, nr. 777789. Merk gaven med Israel/Ukraina, eller gi til konto 4534 2812736. Husk merking også på sistnevnte.

Det er også mulig å gi med kort via nettbutikken vår, klikk her for å bli tatt til riktig side.

Gunvald Eikeland