Vil du bo ved Bønnesenteret?

Nå har du mulighet til å kjøpe leilighet på Bønnesenterets nabotomt!

Utbygger (Andreas Nilsen) ønsker å bygge totalt 18 leiligheter på tomta. Størrelsene på leilighetene vil være fra 65-90 kvm. Forslaget er sendt til kommunen for regulering, og denne antas å være ferdig i starten av 2019. Her har du mulighet å komme tidlig inn i prosessen og få en leilighet som passer ditt behov.

Tomten er meget solrik og det vil bli godt med uteområde som kan nytes ved finværsdager. Tomten skal opparbeides med et stort grøntareal med beplantning, lekeplass og møtearena for beboerne. Her vil du bo landlig til, men samtidig sentralt. Leilighetene er kun 1,5-2 km fra Levanger sentrum. Tomten ligger midt i mellom både barnehage, butikk, barne- og ungdomskole og Nord universitet. Alle dagligdagse servicefunksjoner vil være innen gangavstand, og veien til skolene er sikker.

Med både nærhet til sentrum, Nordic Mission og naturskjønne Røstad med promenaden rundt sjøen, ligger alt til rette for stor trivselsfaktor.

Alle leiligheter blir levert med moderne og god standard. Utbygger håper å få leiligheten finansiert via husbanken. Det vil bli opprettet et borettslag med lavt innskudd og lave bokostnader, slik at leilighetene skal passe for alle. Nyt en helt ny leilighet uten å måtte tenke på plenklipping, vedlikehold og høye driftskostnader. Ha mer tid til overs som du kan bruke på det som er viktig for deg.

Er du interessert å vite mer om leilighetene, meld inn din interesse til oss. Vi vil holde alle interesserte oppdatert under hele prosessen.

PS: Ta kontakt med oss på Bønnesenteret for mer info.