Lovsangsskole
Utrustet i lovsangstjenesten

10.-17. november 2024

Vi arrangerer jevnlig Lovsangsskole på Nordisk Bønnesenter i Levanger. Dette blir en uke med god undervisning, workshops, gode måltider, relasjonsbygging med andre folk som står i samme tjeneste, samlinger med bønn og lovsang, Sammen for å tilbe (42 timer med kontinuerlig lovsang og tilbedelse i forskjellige økter), m.m.

Vi har et hjerte etter å se landet vårt leve i lovsang, tilbedelse, bønn og et nært vennskap med Jesus, og se lovsangerne i landet vårt komme inn i fylden av hva denne lovsangstjenesten innholder! Mange av oss har allerede skjønt og erfart en del, og flere av oss vet ikke så mye men står å leder lovsang i sin sammenheng etter beste evne. Uansett ser vi at vi alle trenger å stå sammen med andre i denne tjenesten, og stadig få undervisning, input og oppmuntring inn i det vi holder på med.

Med denne skolen ønsker vi å skape en tid, sted og et rom for deg til å koble deg på et større fellesskap av lovsangere, være i Guds nærvær og få muligheten til å bli betjent personlig, samt bli inspirert, utrustet, styrket, oppmuntret og sendt ut som Guds «prest» der Han har satt deg å tjene – forhåpentligvis mer rusta og med et større perspektiv enn det du har idag.

Og dette er vårt hjerte – ut ifra Hans Ord og våre erfaringer i denne tjenesten – og kunne være med å betjene, undervise, utruste og gi videre noen viktige verdier, egenskaper, karaktertrekk, prioriteringer, praktiske tips, etc. som vi tror Gud har satt for oss å ha i våre liv som tilbedere/lovsangsfolk, og gjennom en sånn skole blir vi jo også beriket av hverandres liv, erfaringer og tjeneste.

Så vi håper å se deg her på lovsangsskolen!

Med blant andre


PS: Ta gjerne med instrument. Gitar, bass, fløyte, fiolin, etc. For mer info,  ta kontakt fortrinnsvis på mail: anders@nordicmission.org

Søknadsskjema

Klikk her for å gå til søknadsskjema