Nordic Missions grunnlegger, evangelist Haakon Fagervik

Nordic Mission er en stiftelse startet av evangelist Haakon Fagervik og er grunnlagt på en visjon om å evangelisere gjennom bønn/faste og utadrettet kontakt med mennesker.

Arbeidet i Nordic Mission grunnlegges mye på bønn, ut fra den vissheten om at atmosfæren på et sted forandres gjennom mennesker som ber.Denne atmosfære-forandringen som vi ser skjer på pinsedag i Jerusalem i Ap.gj.2 og skjer ut fra et bønnemøte, må til også i dag for at Guds rike skal gå fram med vekkelse over stedene i vårt land.

Vi i Nordic Mission vil gjerne snakke med Gud om menneskene først, og mens vi snakker med menneskene om Gud, slik at hjerter kan åpnes og være bearbeidet gjennom bønn før vi gir dem evangeliet. Fordi vi har slik tro på bønn, knytter vi til oss forbedere fra mange land hele tiden som står med oss i bønnekampen.Vi opplever en enorm rikdom av å hele tiden kunne øse av bønnekilden som aldri går tom.Vi søker Gud fordi vi vil ha Gud, og fordi vi elsker Jesus og å være sammen med Ham.

I alle kristnes liv finnes det så mye nedfrossen «bønnekapital» som må løses ut til frelse for folket vi bor iblant. Bruk mer tid i bønn og ditt liv vil bli en kilde av levende vann til de tørstende.  Joh. 7.37-38

Nordisk Bønnesenter

Nordisk Bønnesenter

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å sende oss en e-post.

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Send inn dine bønneemner til oss, og vi vil stå med deg i bønn.

   Ønsker du forbønn?

   Ditt navn (du blir anonymisert)

   E-post (obligatorisk)

   Hva ønsker du forbønn for?

   Veibeskrivelse

   Nordic Harvest Mission er lokalisert på Nordic Senter på Røstad, like nord for Levanger Sentrum.

   transp_bil

   Med bil

   Fra sør:Sving av fra E6 inn til Levanger. Kjør følg hovedveien gjennom sentrum og fortsett videre frem forbi innkjøringen til HINT, og du vil se Nordic Senter som er skiltet inn til venstre.
   Fra nord: Ta av fra E6 mot Levanger ved Mule. Så fort du kommer inn i Levanger er Nordic Senter skiltet inn til høyre.
   transp_fly

   Med fly

   Levanger ligger kun 50 minutters kjøring fra Trondheim Lufthavn Værnes. Det går også tog direkte fra flyplassen.
   transp_tog

   Med tog

   Nærmeste togstasjon er Røstad/HINT, som ligger like ved Nordic Senter. Alle lokaltog stopper på denne stasjonen. Det går gangvei fra togstasjonen som tar 5-10 minutter å gå.
   Regiontog stopper i Levanger sentrum, som er 20-25 minutters gange fra Nordic Senter.
   transp_buss

   Med buss

   Nor-Way Bussekspress kjører Trønderekspressen som går mellom Namsos og Trondheim. Den stopper like utenfor Nordic Senter på Røstad. Ruteopplysning finnes på Nor-Ways hjemmesider.