Støtt Ukraina!

Det store område vi i Nordic Mission kjøpte for flere år siden, sentralt i Ukraina i landsbyen Olegseivika fungerer nå som flyktningesenter for mennesker som rømmer fra krigens redsler.

Noen blir fordi de håper krigen snart skal ta slutt så de får vende hjem igjen. Andre fortsetter mot vest for å komme seg videre ut av landet. På dette området har i et sykehjem for 40 personer som er i full drift. Vi har rehabiliteringssenter for rusmisbrukere og et bønne-og konferansesenter og gårdsdrift.

Folket vårt i menigheten Håpets Kilde, er vant med å ta imot og huse mange mennesker under konferanser. De har i mange år arbeidet med å ta imot hjelpesendinger og formidle hjelp og mat til fattige mennesker Nå kommer både fasilitetene og erfaringen ekstra godt med. Vi kunne umiddelbart sette igang å ta imot mennesker som var på flukt. Folk blir møtt med varme, god mat og husly. Igår kom det nye mennesker fra Kyev. Noen av dem har drevet forretninger og har mistet alt. En gruppe ville gjerne sende en videohilsen til oss.

Om du har mulighet å hjelpe kan du Vippse på #777789 og merke Ukraina eller om du bor i Levanger, Målselv eller Øygarden har vi mennesker som tar imot varme klær, sko, tørrmat, mat med lang holdbarhet etc.

En trailer dro fra Øygarden igår fra organisasjonen «Giving Hands» som samarbeider med oss i det området. Tusen takk for at du er med og hjelper.